maak herinneringen niemand onthoudt drankje

Niemand onthoudt een etentje. Maak herinneringen.

door Bas Derks

Nog nooit over de kop in een achtbaan geweest (1x bijna, maar ik begon toen zo hard te gillen, dat ik er weer uitgezet werd voordat de rit überhaupt begonnen was hahaha), maar dit weekend wel van kilometers hoogte uit een vliegtuig springen in de hoop dat de parachute z’n werk doet. LAV IT.

Ik blijf het overenthousiast herhalen: maak herinneringen. Oké, dineren of een drankje met vrienden is leuk en moet je blijven doen, maar mits er geen meteoriet met 10.000 welbespraakte kiwi-vogels (for real: een kiwi met pootjes en snavel) je komt vertellen dat Hanky Panky Shanghai een vreemdig verjaardagsliedje is, vergeet je zo’n eet- en drinkmoment vele malen sneller. Dus: ga op avontuur. Met de allerliefste menspersonen. Nee, het hoeft niet altijd zo groots. Ga kamelenmelk nippen in Berlicum, het middelpunt van Nederland in Lunteren bezoeken, Keukenhoftoeren, Nederlandse citytrips, sterren loeren op de heide, Qwixx-marathon, tien mensen stiekem tien euro geven, alle soorten appels uitproberen of een achteruitrenwedstrijd organiseren (en die opnemen en achterstevoren afspelen).

Fabriceer plannen (of vlinders). Voer uit. Doe het gezamenlijk. Geniet na. En deel je knotsgekke ideeën alsjeblieft met mij. Maak herinneringen. Begin nu. ♥

Lees nu: Herinneringen zijn sterker dan de dood

Vind jij ook leuk

Laat een comment achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koeken. Is dat goed? Ja hoor Meer lezen

Privacy & Cookies Policy