SheMail #04 | Ben jij een tieten- of een billenmens?

door Bas Derks

Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen. Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn ze SheMail. Of Bastrid. Wat jij wil. Ze schrijven elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Vandaag: billen en borsten.

Aan: kalebas_derks@live.nl
Onderwerp: Boezemvriend

Mooigevormde Bas,

Op een zwoele zomeravond vroeg mijn zuster of ik naar een feestje op haar werk kwam. De gay pride was in volle gang en het Blauwe Theehuis (werk zus) is overspoeld met vrouwen. Net terug van een liftavontuur en met wat alcohol beschonken, besloot ik het erop te wagen. Ik wandelde full open minded het Vondelpark door op weg naar het onbekende.

Ik heb nog nooit met iemand met een vejayjay getongd, en zo ook niet op die beruchte zomeravond. Sta er wel voor open, zolang ik me maar aangetrokken tot de persoon in kwestie voel. Zodra deze gedachtegang vertaald werd naar woorden op het feestje, stond men erop dat ik een aantrekkelijke dame zou vinden. Dit was natuurlijk de rijkste plek om dit avontuur aan te gaan. “Maar op wat voor type vrouwen val je dan, Astrid?” werd mij gevraagd. “I have no fucking idea” antwoordde ik met een brein op volle toeren, op zoek naar een antwoord. De volgende, ietwat specifiekere, vraag werd voorgelegd. “Ben je een billen- of tietenmens?”

Ik moet bekennen, Bas, ik was stomverbaasd. Ik had er nog nooit over nagedacht en heb 3 maanden later nog steeds geen antwoord op deze vraag. Mannen met mooie billen is natuurlijk leuk, tietjes daarentegen vind ik bij het mannelijke geslacht geen pre. Kennelijk speelt dit tafereel zich wel af in het brein van een op vrouwen vallend persoon. Jij hebt zo’n brein. Dus aan jou de vraag, Bas: ben jij een billen- of tietenmens?

Doehoei,
Astrid (van Breinbreisels.nl)

PS: Wat is je cup, maat?
____________________________________

Aan: astrid_kattenplaatjes@msn.com
Onderwerp: RE: Boezemvriend

Schatstrid!

Laat ik maar meteen duidelijk zijn: als ik direct naar je borsten of je billen koekeloer, moet je daar allesbehalve content mee zijn. Mijn blik op kont of tiet gericht, betekent dat daar niets, te veel of iets misvormds te bezichtigen is. Ik kijk namelijk nooit – ik herhaal: nooit – linea (e)recta naar deze geslachtskenmerkende lichaamsdelen van een dame naar mijn gading.

Ja, dit klinkt ideale schoonzonig, maar is de onverzonnen waarheid. Ik mocht willen dat ik direct in Comic Sans (lettergrootte 72) TETTEN kon schrijven en dat dat mijn enige antwoord aan jou was, maar mijn hart gaat pas huppelen bij het derde element: ogen. Ogen die stralen, mijn oren vuurrood laten branden. Ogen die zachtjes bijten in mijn wang, kusjes geven in mijn nek. Ogen die ogenschijnlijk naïef en brutaal de wereld tot zich nemen.

Wanneer iemand niet zenuwachtig naar beneden (mijn pjenis) staart, maar met haar stralende kijkers de mijne tegemoet treedt, ben ik direct verkocht. Ik zal met open mond naar je pupillen blijven staren. Zonder dat mijn blik ook maar een enkele keer naar uwe boezem of bil afdwaalt. ‘Die ogen, die ogen!’ zal het enige zijn wat door mijn lichaam galmt.

Je blik heeft mij van top tot teen uitgekleed. Nu jij nog.

Tiet ziens,
Bas

SheMail #01: Kijken vrouwen porno?
SheMail #02: Zou abortus verboden moeten worden?
SheMail #03: Heeft ieder mens een psycholoog nodig?

Onderwerp insturen voor SheMail? Dat kan: WhatsApp mij via 06-57835955 of mail naar mail@ditisderks.nl. Knufsels!

Vind jij ook leuk

5 comments

Odette Pielage december 2, 2016 - 7:47 am

Marlon Rouw dit is echt een leuk stukje (het stuk zelf op de site even lezen, niet alleen dit :)) (en het is weer eens wat anders..)

Reply
Riet de Waard december 1, 2016 - 7:21 pm

Leuk, Bas!

Reply
Roos Terlouw december 1, 2016 - 6:28 pm

Bart Oosterhuis tiet ziens

Reply
Roos Terlouw december 1, 2016 - 6:28 pm

Dit wordt m’n nieuwe manier van afscheid nemen

Reply
Bart Oosterhuis december 1, 2016 - 6:39 pm

Dat durf je sowieso niet. Maar ik vind fijn

Reply

Laat een comment achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koeken. Is dat goed? Ja hoor Meer lezen

Privacy & Cookies Policy